μενου
Your Cart

Mega Mirror 6ml

Mega Mirror 6ml
Mega Mirror 6ml
Mega Mirror 6ml
Mega Mirror 6ml

Το Mega Mirror 6ml είναι ένα έτοιμο συγκολλητικό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση για γρήγορη και σταθερή τοποθέτηση κάθε τύπου καθρέφτη στο εσωτερικό παρμπρίζ.

Το προϊόν λειτουργεί επίσης με ενώσεις όπως μέταλλο σε μέταλλο, γυαλί σε γυαλί, κεραμικά, μεταξύ άλλων. Μετά από περίπου 5 λεπτά, η κόλλα επιτυγχάνει το 60% της εφικτής αντοχής της.

Εφαρμογή: Η κόλλα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε κρύο δίσκο, η θερμοκρασία της επιφάνειας πρέπει να είναι περίπου 20 ° C.

Επισημάνετε τον παλιό καθρέφτη στο εξωτερικό του δίσκου. Καθαρίστε τις προσκολλημένες επιφάνειες με ξυράφι.

Αφαιρέστε το περίβλημα από χαρτόνι και γυρίστε το καπάκι έτσι ώστε ο εσωτερικός κύλινδρος να ασφαλίσει.

Απλώστε λεπτό στρώμα του περιεχομένου μόνο στην επιφάνεια (μεταλλικό κουμπί) και αφήστε το να στεγνώσει για 1-2 λεπτά.

Εφαρμόστε μία σταγόνα ή μικρή ποσότητα κόλλας στην ήδη ασταρωμένη επιφάνεια. Η κόλλα λειτουργεί πιο γρήγορα όταν το μεταλλικό κουμπί είναι τοποθετημένο προς το παράθυρο με πίεση.

Στερεώστε το βραχίονα στη σωστή θέση στο δίσκο και κρατήστε το για περίπου 30 δευτερόλεπτα χωρίς να μετακινηθείτε, διαφορετικά το Klebeffekt δεν θα επιτευχθεί. Περιμένετε άλλα 10 λεπτά και συνδέστε τον καθρέφτη με το βραχίονα.

Προειδοποιήσεις:

Κίνδυνος! Κολλάει το δέρμα και τα μάτια σε λίγα δευτερόλεπτα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια, το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα. Μην αναπνέετε ατμούς. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Συστατικά επισήμανσης που προσδιορίζουν τους κινδύνους: Ο κίνδυνος περιέχει: προπαν-2-όλη

Δηλώσεις επικινδυνότητας: Υγρό και ατμοί εξαιρετικά εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.

Δηλώσεις προφυλάξεων: Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα. - Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην αναπνέετε ομίχλη / ατμούς / σπρέι. Πλύνετε καλά τα χέρια μετά το χειρισμό. ΕΑΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σε ένα δοχείο αποβλήτων.

Γραψτε μια αξιολογηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε